Skip to main content
best meat vleeshal logo

Online besteld

U bestelt uw producten supersnel online met ons bestelformulier.

Vers klaargemaakt

Uw bestelling wordt vers klaargemaakt, onmiddellijk gesealed en verpakt.

Gekoeld verzonden

Onze chauffeurs brengen uw bestelling in gekoelde containers naar het bezorgpunt.

Afhalen en leveren

U komt uw producten halen of laat het even gemakkelijk bij u thuis leveren.

BestMeat Vleeshal

Uw Toonaangevende Vleesleverancier

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en diversiteit van Best Meat Vleeshal, waar passie voor vlees samensmelt met uitmuntende service. Met een indrukwekkende groepsomzet van 600 ton vers vlees per week, zijn we dé specialist in het leveren van hoogwaardig vlees aan restaurants. In het afgelopen jaar hebben we met trots de rol van hoofdleverancier verworven voor bijna alle Chinese restaurants en afhaalbedrijven in de provincie Antwerpen en ver daarbuiten.

Onze Internationale Specialiteiten

Ontdek een wereld van smaken met onze uitgebreide selectie aan vleesspecialiteiten, perfect afgestemd op de Belgische keuken:
  • Rundvlees: Onze specialiteit is jong rundvlees afkomstig uit de prachtige Duitse en Belgische Ardennen, met een ongeëvenaarde malsheid en smaak.
  • Lamsvlees: Proef de heerlijke smaak van Iers lamsvlees, met zorg geselecteerd voor zijn sappigheid en karakteristieke aroma.
  • Varkensvlees: Ontdek de kwaliteit van Belgisch varkensvlees, met merken als Belporc en Duroc, waar vakmanschap en smaak samenkomen.
  • Kippenvlees: Onze kipproducten, vers verpakt in Map, worden zorgvuldig geselecteerd uit Polen, en bieden een perfecte basis voor diverse culinaire creaties.
  • Kipdelen: Vanuit Brazilië brengen we diepgevroren en licht gezouten kipdelen, ideaal voor wie op zoek is naar gemak en authenticiteit.

Flexibiliteit op Maat

Bij Best Meat Vleeshal begrijpen we dat elk restaurant uniek is. Daarom bieden we op verzoek van de klant leveringen in aangepaste porties, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft voor uw culinaire creaties.

Dagelijkse Versservice

Onze toewijding aan versheid is ongeëvenaard. Met onze eigen vloot leveren we elke dag vers vlees aan uw deur, rechtstreeks van onze kwaliteitsbronnen naar uw keuken.

Leveringen aan Kantinekeukens, Restaurants en Cateraars

Naast restaurants bedienen we ook kantinekeukens en cateraars. U kunt vertrouwen op Best Meat Vleeshal voor consistente kwaliteit en tijdige leveringen, ongeacht de schaal van uw operatie.
Ontdek de wereld van Best Meat Vleeshal – waar topkwaliteit en uitstekende service samenkomen om uw culinaire visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw bestelling of verdere vragen.

Best Meat Team