Grote mand
Geschreven door r.spekman op .
- 1 Edelsalami (Varken en kalkoen), ca. 300 g
- 1 Zomersalami, ca. 350 g
- 1 Brezina, rund, ca. 500 g
- 2 Brezina worstjes, ca. 200 g
- 1 bokaal varkenswangetjes met saus (ingekookt) ca. 600 g
- 1 glas boerenworst ca 300 g
- 1 kerststol ca 200 g
- 4 potten gemengd (fijne leverworst, grove leverworst, bloedworst, enz.) ca 800 g.
- Gerookt spek, ca. 170 g
- 1 Leverworst, ca. 300 g
- 1 Hespenworst, ca. 300 g
- 1 stuk Zwarte Woudham, ca. 1200 g
- 1 doosje pralinen (met logo Best Meat) 6 stuks
- ½ Nootham, gerookt ca. 600 g
- 1 fles wijn, Auslese, ijswijn
- 1 ganzenleverpastei ca 75.g
- 1 pot confituur extra ca 250 g
- 1 pot mosterd ca 100 g
- 1 bokaal “Dicke Jungs” (4 stuks bokworst) ca 700 g
- 1 bokaal “Wiener” (4 stuks knakworst) ca 540 g