Medium mand
Geschreven door r.spekman op .
- 1 x fijne salami met look, ca. 500 g
- 1 x Kalkoensalami, ca. 300 g
- 1 glas preskop ca 230 g
- 1 glas grove kop ca 230 g
- 1 bokaal varkenswangetjes met saus (ingekookt) 600 g
- 1 bokaal “Dicke Jungs” (4 stuks bokworst) ca 700 g
- 3 potten gemengd (fijne leverworst, grove leverworst, bloedworst) ca 600 g
- 1 pot mosterd ca 100 g
- 1 eendenleverpastei ca 75 g
- 1 Zomersalami, ca. 350 g
- Gerookt spek, ca. 150 g
- ½ Nootham, gerookt ca 600 g
- 1 fles wijn, Auslese, ijswijn
- 1 doosje pralinen (met logo Best Meat) 6 Stuks
- 1 doos witte worst (Bayrische Weisswurst) ca 375 g
- 1 glas boerenworst ca 350 g
- 4 Brezina worstjes, ca. 350 g